top of page

​Föredraghållare

Personlig utveckling!

Personlig utveckling är en viktig del av våra liv, det handlar om att förstå sig själv och sin potential, och att ta steg för att nå sina mål och drömmar. Som föredragshållare inom personlig utveckling har jag en passion för att hjälpa människor att bli den bästa versionen av sig själva.

Min föreläsning fokuserar på viktiga ämnen som självbild, beslutsfattande, kommunikation, ledarskap och stresshantering. Jag använder en kombination av teori, praktiska verktyg och interaktiva övningar för att säkerställa att deltagarna får en oförglömlig och lärande upplevelse.

Vid varje föreläsning anpassar jag min presentation till min publik för att säkerställa att det är relevant och användbart för dem. Jag har ett starkt förhållande till mina deltagare och jag tror på den personliga kontakten, så jag ser till att ta mig tid för frågor och diskussioner under och efter min föreläsning.

 

Min passion och erfarenhet gör mig till en tränare och coach som verkligen har kunskapen och kapaciteten att hjälpa sina deltagare att nå sina mål.

Om du är intresserad av att boka mig för ett föredrag om personlig utveckling, vänligen kontakta mig så diskuterar vi detaljerna. Tillsammans kan vi hjälpa människor att växa och utvecklas till den bästa versionen av sig själva.

Tack för att du lyssnade och jag ser fram emot att samarbeta med dig!

IMG_3267.JPG
Logo.png
HälsoCoach-  Healingpedagog -Sorgevägledare -LivsInsiratör
bottom of page